Yvette Declerck 16.JUNE.2012

Schoorvoetend, alsof ik in het grootste avontuur stapte, vertrok ik richting Antalya. Ik wou eerst de implataten laten inbrengen, en in een latere fase mijn bovengebit laten remaken.

Reeds in de auto richting Manavgat(waar de clininic van Halile is) kreeg ik de opmerking dat mijn bovengebit prioritair was; Uiteindelijk heeft ze zeer professioneel in 1dag al mijn oude kronen verwijderd, een wijsheidstand getrokken en 4 implataten ingebracht. Het was een lange vermoeiende dag voor mij (maar zeker ook voor haar). De nauwkeurigheid en professionele aanpak stelden me terstond gerust. De schrik die ik had voor het onbekende, maakte plaats voor volledig vertrouwen.

Na een week keerde ik terug met een schitterend bovengebit en een valies vol zelfvertrouwen. De opmerkingen van mijn omgeving waren super positief. Na 6maanden vastgroeien kon de 2de fase beginnen, de onderkaak kronen plaatsen en kiezen op de implataten; Alweer een prachtig resultaat. Musfik en Halile vormen een super-team. Deze onderneming zou me in Belgie meer dan het dubbel van de prijs gekost hebben. En ik had de lekkere vakantie nog als extra. Ik raad dan ook iedereen aan niet te twijfelen, want deze mensen zijn dubbel het vertrouwen waard. Ga ervoor en succes.

WHERE WE ARE?

ADRESS

Antalya Caddesi
No:44 Kat:1
Manavgat / ANTALYA

google-map-icon

COPYRIGHT

Dentin-Antalya-Logo

Ziyaretçi Defteri

Lütfen formu eksiksiz doldurunuz.