Wendy Van Den Kieboom 01.FEBRUARY.2013

Zoals zo vele mensen ,loop ik al enkele jaren rond met veel ontbrekende kiezen in mijn bovengebit , tot ik op een dag een kennis zag waarvan ik wist, dat deze vroeger een heel onverzorgd uitziende gebit had.Nu had deze een mooi stralend wit gebit om u tegen te zeggen . Ik vroeg haar wat zij gedaan had voor zulke mooie tanden.Ik had al wel eens van een zogezegde "tandenvakantie" gehoord naar Turkije , maar zou zeker nooit deze stap gezet hebben zonder of liever gezegd gedaan hebben , zonder haar te gezien hebben.

Ik wist toen direct , zulke tanden wil ik ook. U moet weten dat ik verschillende jaren met enorm veel tandpijn rondloop ,en ook al ga ik 2 maal per jaar naar de tandarts hier voor controle maar ze kunnen daar niets aan doen , wegtrekken van tandvlees zeggen ze , en zo komen al mijn wortels bloot te zitten .( koud of warm drinken was een marteling ) Ik had met momenten zelfs zoveel tandpijn, dat ik een afspraak gemaakt had in het ziekenhuis om al mijn tanden te laten trekken .Ik had toen gevraagd wat het mij zou kosten om eventueel implantaten en kronen te laten zetten , en ik kon daar met gemak een wagen met een ster vanvoren kopen .Die kennis heeft mij uitgelegd dat ze 9 maanden zoekwerk gedaan heeft op het internet naar de beste en betaalbare tandarts , en zo kwam zij uit bij Halile. Ik had nu het voordeel dat ik alle nodige informatie rechtstreeks van haar kreeg, hoe alles in zijn werk gaat ginder , waar en welk hotel ...

Ik heb daags erop een mail rechtstreeks naar Halile gedaan en de dag erop kreeg ik al antwoord. Ze vroeg of ik eerst een rontgenfoto kon doormailen van mijn gebit , zodat ze hier een voorlopige offerte op kon maken.2 dagen later had ik haar offerte ontvangen en nog die zelfde dag heb ik nog de reis geboekt. Ginder hebben ze eerst nog 7 immobiele tanden moeten trekken , 2 sinusliftingen moeten doen omdat ik nog maar 3 mm bot in mijn bovenkaken en 6 inplantaten geplaatst.Qua operatie en hygiene , kan ik alleen maar veel lof zeggen , tot zelfs mijn schoenen werden steriel gemaakt.

Met heel veel geduld en precisie is alles uitgevoerd en nu is het een half jaartje wachten voor fase 2.Ik kan echt niet wachten om over 6 maanden met een hollywood-smile rond te kunnen lopen , plus eindelijk , na al die jaren opnieuw alles kunnen eten. Ik weet dat niemand op een gastenboek negatieve dingen ga schrijven, en dat de mensen die iets schrijven overdrijven met positief gedoe... Alleen ik spreek uit mijn ervaring en echt , Halile en haar team zijn het vertrouwen echt waard , deze mensen kennen hun vak , aftellen nu naar juli :)

WHERE WE ARE?

ADRESS

Antalya Caddesi
No:44 Kat:1
Manavgat / ANTALYA

google-map-icon

COPYRIGHT

Dentin-Antalya-Logo

Ziyaretçi Defteri

Lütfen formu eksiksiz doldurunuz.